lunes, 30 de octubre de 2017

EMPRENEDORIA: ELECCIÓ DE L`EQUIP DIRECTIU

Com ja sabeu, la classe de 6è estem en ple procés de creació de la nostra cooperativa escolar ja que participem en el Programa de Cultura emprenedora a l'Escola (CuEme) de la Diputació de Barcelona.
Avui tocava elegir els càrrecs directius i per això, totes aquelles persones que volien presentar-se a un dels tres càrrecs ( secretari/ia , tresorer/era i director/a), havíen de preparar-se, durant el cap de setmana, la seva candidatura. 
Aquest matí, 30 d'octubre de 2017, cada alumne/a interessat/ada ha sortit a defensar la seva proposta de candidatura, els altres han tingut també l'oportunitat de preguntar-los allò que han cregut convenient i finalment, com som una cooperativa de treball i totes les decissions s'han de prendre de manera conjunta i democràtica, hem fet una votació per escollir als companys/es membres de la junta de direcció. 

Realment ha estat una decissió díficil, tots els i les alumnes que s'han presentat han fet un discurs de gran qualitat i han argumentat i defensat molt bé la seva candidatura. 
Felicitats a la Zaira, la Paula, la Noelia, el Reda, el César, l'Alejandro i l'Edgard per haver fet l'esforç de presentar-vos i haver fet tan bon discurs.

Malauradament, i tot l'alt nivell de tots els candidats, només en podíen quedar tres. Després d'una votació conjunta i amb una diferència petita de vots, l'equip directiu de la nostra cooperativa és:


César B: director.      Paula R: secretaria.   Reda K: tresorer.

                                                  


Tornem a agraïr la participació de:

Zaira defesant la seva candidatura per a ser secretaria:



Alejandro argumentant, i molt ben argumentat, els seus motius per ocupar el lloc de tresorer:



Edgard "lluitant dur" per a la candidatura de tresorer també: 


I Noelia per la seva seguretat i ben estar a l'hora de presentar-se com a directora:




Fins aviat, seguirem informant ja que encara tenim molta feina! això de constituïr una cooperativa no és senzill ni ràpid!




No hay comentarios:

Publicar un comentario